Saturday, April 30, 2011

My first header

abaikan perkataan CUTE itueww.



First impression? 
  • Owner budjet cute? padahal mmg cute tak pun.
  • Wahh cantik nya header CNS?? hehe mmg x la kan.. 
  • Ntah hapew2 ntah punya header

Memang di akui , header nih just mcm tangkap muat..
kerana skill beblog masih di paras 1% ..
Tp daku sgt berbangga bersyukur kerna akhir nya blog yg suam2 kuku ni berjaya jugak di buat..
igt senang kawww.... pening kepala seharian nk setting blog ni..
Ape pun header ni sementara je,, sementara owner meningkatkan skill untuk cuba dapatkan header yg lebih okey.. ^__^

2 comments:

  1. Nanti saya hadiahkan kamu header pada entri kamu yg ke-44.

    ReplyDelete